وی در ادامه افزود: مباحث کلان در این جلسه بررسی شد و به مسائل جزئی که اهمیت کمی داشت نپرداختیم. خوشبختانه در این جلسه که چهار ساعت به طول انجامید اغلب میهمانان توانستند نظر و گلایههای خود را مطرح کنند. گروهی از شرایط ناعادلانه کار گله داشتند و میگفتند امکان کار برای همه کارگردانها یکسان نیست.
این کارگردان سینما گفت: ما از همه کارگردانها دعوت کردیم و فهرستی کامل داشتیم. فهرستی که خانه سینما تهیه کرده بود کامل نبود و شاید سلیقهای خاص با گرایشهای ویژه را شامل میشد. اما به دلیل اینکه هدف ما از برپایی این مراسم پیوند اهالی سینما با دولت و شنیدن حرفهای آنها بود، محدودیتی در دعوت از فیلمسازان نداشتیم و اصلا این دیدار را سیاسی تلقی نکردیم.
شمقدری یادآورشد: ما ابتدا یادآور شدیم دیدار رسانهای نمیشود و ممکن است بخشهایی از آن از تلویزیون پخش شود. دوستان و همکاران زیادی مایل بودند در این نشست حضور پیدا کنند. اما این روزها اغلب کارگردانها مشغول کارند. شاید بهتر بود جلسه را زمانی برگزار میکردیم که دوستان درگیر تولید فیلم نباشند و همه بتوانند مسائل خود را با رئیس جمهوری مطرح کنند.
مشاور هنری رئیس جمهوری گفت: سینماگران ایرانی در سه دهه گذشته برای این سرزمین افتخارآفرینی کردهاند در آستانه دهه چهارم انقلاب سینمای ایران باید سیمای واقعی ایران اسلامی را به جهان عرضه کند. ایران منادی صلح و گسترش دوستی ملتها در منطقه و جهان امروز است و سینما میتواند در این راستا حرکت کند.
عباس رافعی، ابوالحسن داودی، مسعود دهنمکی، اصغر فرهادی، علیرضا امینی، امیر قویدل، انسیه شاهحسینی، حمید و حبیب بهمنی، مهدی فخیمزاده، شهریار بحرانی، حسینعلی لیالستانی، سعید اسدی، حجتالله سیفی، احمدرضا گرشاسبی، ضیاءالدین دری، جمال شورجه، فرجالله سلحشور، احمدرضا معتمدی و... در جلسه دیدار با دکتر احمدینژاد حضور داشتند.
نظر شما